so crack a bottle,
let your body waddle.
profile



ELYCIA
Karate♄ Badminton♄
10.03.1994

tagboard



layout
best viewed with mozilla firefox
layout by leen.
icon taken from model_graphics.
Saturday, May 24, 2008 9:02 PM
tagged by jayda to do this quiz.

1. Do you wish to get married?
Ans: Yah.

2. What is your favourite colour?
Ans: Black =DD

3. Who is the person you trust the most?
Ans: Myself.

4. Do you think you have enough confidence?
Ans: Depends.

5.Who is the person that you confide in?
Ans: FRIENDS and HIM =DD

6. Are you satisfied with yourself?
Ans: nah, you can nvr be too satisfied with urself.

7. What are you afraid to lose the most?
Ans: EVERYTHING XD

8. Do you believe in eternity love?
Ans: Maybe. depends who the person is.

9. Have you broken someone's heart that he tried to commit suicide?
Ans: Nah.

10. What do you like about yourself?
Ans: Nothing.

11. What are the requirements that you wish from the other half?
Ans: can cheer me up, humorous, kind

12. Do you cherish every friendship of yours?
Ans: Yeah

13. Do you treasure your family?
Ans: Definitely. Although they're quite irritating.

14. What do you dislike the most?
Ans: many things?

15. Who do you hope to be always there for you?
Ans: BESTIES, HIM, FAMILY (:

16. What do you regret most in life?
Ans: better not have regrets in life. but still, i've got many. XP

17. What kind of friend do you hope to be in your friend's eye?
Ans: someone tt is good lo.

18. Do you love your friends?
Ans: YAH. If i don love them then I ADORE them. (:

19. Which date you like the most?
Ans: every 27th.

20.If you have a dream to come true, what would it be?
Ans: last long with him and have a strong relationship with my friends

Here are the people who are requested to do this quiz by me.
#1. ZhiLong
#2.WEINA
#3. AIZHEN
#4. JunYuan
#5.Sweden